B L A C K   F R I D A Y

Ikke gå glipp av startskuddet

0 dager
0 timer
0 minutter
0 sekunder

Vær den første til å motta tilbudene

Slik brukes epostadressen din

Produktkategorier

Populære merkevarer

Black Friday hos VVSkupp.no

 

Med Black Friday kan du realisere drømmen om fornyelse hjemme.

Black Friday 24. november

 

Med Black Friday kan du realisere drømmen om fornyelse hjemme.

VVSkupp.no har priser som ligger med opptil 60% rabatt året rundt. Våre produkter for bad og kjøkken holder topp kvalitet og tilfredsstiller alle krav til strenge VVS-standarder. Det høres ut som å være for godt til å være sant – men det faktisk en realitet.

 

Med Black Friday virker kuppene du kan gjøre hos oss enda mer utrolige. Men er Black Friday egentlig en unødig kjøpefest i en tid der vi bør stramme inn? Kanskje det – om man kjøper ting man ikke trenger bare fordi det billig. Men dersom drømmen om å fornye bad eller kjøkken plutselig kan bli en realitet under Black Friday, behøver du absolutt ikke ha dårlig samvittighet om du slår til!

 

Black Friday 2023 er 24. november. Hvis du ønsker å være blant de første som blir varslet om tilbud under Black Week, Black Friday og Cyber Monday, meld deg på med din e-postadresse.

Ofte stilte spørsmål om Black Friday

 

Når er black Friday 2023?

 

Black Friday 2023 er den 24 november. Dette er en av de absolutt største shopping- og tilbudsdagene i verden.

 

Hva er Black Friday?

 

Black Friday er den dagen med størst salg i nettbutikker og fysiske butikker fulle av ekstraordinære tilbud. Black Friday er gjerne utvidet med Black Week. Rett etter Black Week følger Cyber Monday der man ofte kan benytte seg av de siste tilbudene fra Black Friday. Black Friday er et konsept som er over 30 år gammelt.