Geberit | Bedre baderomsprodukter

Nå får du kjøpt produkter til bad og toalett fra Geberit billig på nett hos vvskupp.no. Når det kommer til sanitær- og rørsystemer er Geberit en av de ledende aktørene på markedet, og selskapet nyter sterk tilstedeværelse i flere europeiske land, noe som betyr at merkevaren gir unik merverdi.

Fokus på bærekraft

Med Geberit får du bærekraft med på kjøpet. Å kjøpe et produkt fra denne gruppen gagner ikke bare deg selv, men også miljøet. I flere tiår har Geberit hatt fokus på produksjon av vannbesparende produkter, miljøvennlige produksjonsanlegg og innovative logistikkløsninger. Å gå foran som et eksempel til etterfølgelse er en viktig ambisjon.

 

I tillegg kan Geberit skilte med rimelig prisede produkter av høy kvalitet. Med livskvalitet på dagsordenen skaper firmaet produkter som er enkle å bruke og holder seg lenge – i tråd med det vi kan forvente av en aktør som tar høyde for fremtiden og har det nødvendige fokuset på bærekraft.

Fremtidsrettede produkter

Dagens kunder forventer innovative funksjoner og moderne design, noe Geberit arbeider ut ifra. For eksempel har vegghengte toaletter blitt standard, da disse gir visse fordeler knyttet til hygiene, pålitelighet og rengjøring. Derfor byr gruppen på smarte systemer for installasjon av vegghengte produkter, slik at du enkelt kan lage tilpassede løsninger.

 

Installasjon av sanitære anlegg blir enkelt, raskt og økonomisk. Å bygge hjemme har aldri vært enklere, og vi tror du vil bli like fornøyd med Geberits produkter som vi er. På vvskupp.no er vi selv opptatte av å levere kvalitet, noe som betyr at vi på det varmeste kan anbefale Geberit.

 

Duofix sisterne

Betjeningsplate/Trykknapp

Monolith sisterne

Bidé-element

Outlet

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.