0

GROHE Blue Home: kullsyrevann rett fra springen

Spar penger, tid, energi og miljø ved å droppe vann på flaske – med Grohe Blue Home – armaturer får du perfekt nedkjølt kullsyrevann gjennom kun et enkelt trykk på krana!
0

Toalett som renner

Å ha et toalett som stadig renner kan være både irriterende og kostbart. Men med riktig kunnskap og verktøy kan du enkelt fikse problemet selv. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom de vanligste årsakene til at et toalett renner, og hvordan du kan fikse dem.
0

Vegghengt toalett – den overlegent beste toalettløsningen

De fleste nordmenn ser på badet som det viktigste rommet i hele boligen, og et toalett brukes av de fleste mange ganger om dagen. Da er det lurt å velge et toalett som både er pent, komfortabelt og effektivt – og her scorer et vegghengt toalett fra Villeroy & Boch høyt på alle punkter!

0

Hvordan fungerer forbrenningstoalett?

Et forbrenningstoalett er et toalettsystem som benytter seg av høy temperatur for å brenne avfall til aske og gass . Avfallet forbrennes ved høy temperatur i et lukket kammer.
0

Er det farlig å dusje rett på flisene?

Alle ønsker seg en pen og funksjonell dusjløsning, men ikke alle er sikre på om det er trygt å dusje direkte på flisene og hvorfor det kanskje ikke er tilrådelig. For å begynne, er det viktig å vite hvordan et riktig og godkjent baderom – også kjent som våtrom – skal bygges opp. Først har vi konstruksjonen, eller "skallet" som noen kaller det.
0

Montere dusjkabinett: En trinnvis guide

Før du begynner, er det viktig å forberede arbeidsområdet. Sørg for at området er rent og ryddig, og at du har alle nødvendige verktøy og materialer tilgjengelig. Å forberede området på forhånd vil gjøre monteringen av dusjkabinettet enklere og mer effektiv.
0

Hvordan fikse misfargede fuger på badet?

Hvem har ikke opplevd at fugene på baderomsgulvet blir misfarget? Noen ganger er det bare smuss som har samlet seg i fugene, og en rask vask kan fikse problemet. Men mange ganger skyldes misfargingen ikke bare litt smuss, og den går ikke bort uansett hvor hardt du prøver.
0

Slik bytter du dusjbatteri selv

Å skifte et gammelt dusjbatteri kan gjøre mye for både lommebok som komfort. Gamle dusjarmaturer scorer ofte dårlig på så vel miljø- som brukervennlighet, og det vil lønne seg i lengden å bytte det gamle batteriet med en mer morderne utgave.
0

Tenk på dette når du skal bytte toalettsete

Har du lyst til å fornye badet med små midler? Da er det å skifte toalettsete et genialt grep – og i denne artikkelen gir vi noen tips til deg som er på jakt etter et nytt toalettsete!
0

Vanlige spørsmål om servant og vask

Når man skal kjøpe ny servant – eller baderomsvask, som det også kalles – er det mange ting som skal tas i betrakning. Bygger du et nytt bad står du mer fri til å velge nettopp den servantløsningen du har lyst på.
0

Badekar – hvilket skal jeg velge?

Ønsker man muligheten til å “lauga seg” i baderommet, oppdager mange at alle valgmulighetene faktisk kan være et problem. Hva slags badekar skal du velge – og hva bør du passe på?
0

Hvordan fungerer dryppvanning?

Dryppvanning er en smart måte å gi planter, plen eller hekk riktig mengde vann til enhver tid. Med et dryppvanningssett sparer du både tid og vann, og i dette blogginnlegget gir vi noen gode råd til deg som har lyst til å komme igang med dryppvanning.
0

Slik holder du dusjkabinettet ditt rent

Kalk, såperester, fett og hår er naturlige gjester i dusjen, som etter hvert danner et ulekkert belegg i dusjkabinettet. I dette innlegget tipser vi om hvordan du kan holde glassvegger i dusjen rene effektivt – uten å bruke kjemikaler!
0

Valg av toalett | Guide

Valg av toalett kan være en utfordrende oppgave med så mange alternativer å velge mellom. I denne guiden vil vi hjelpe deg med å finne det perfekte toalettet for ditt hjem ved å gjennomgå de forskjellige typene, inkludert vegghengt toalett, gulvstående toalett, og forbrenningstoalett.
Vi vil også dekke temaer som sittehøyde, farge, og tilbehør.
0

Sliter du med dårlig trykk i dusjen?

Sliter du med dårlig trykk i dusjen? Da kan Hansgrohe sine dusjer være noe for deg! Disse dusjene blander nemlig luft i vannet før det sprutes ut, og gir deg en helt spesiell opplevelse av vann.
0

Dette er de beste dusjtoalettene på markedet

Dusjtoaletter har blitt mer og mer populære i norske hjem, og det er ikke så rart. Det er jammen langt mer hygienisk å vaske seg ren med vann i stedet for papir! I tillegg sparer du miljøet for unødvendig bruk av mange kilo toalettpapir hvert år.
0

Mer om slukrist og andre typer sluk til badet

En slukrist høres kanskje ut som en kjedelig ting å gå til innkjøp av. Heldigvis finnes slukrister i masse lekre farger og størrelser som kan tilpasses, slik at du kan gi badet nytt liv med små grep!
0

Få et lekkert baderom med eik baderomsinnredning

Det er ikke bare i stue og soverom at eik er et populært innslag i norske hjem. Eik baderomsmøbler er også et populært tema på vvskupp.no, og i denne artikkelen kommer vi med tips og inspirasjon til deg som er interessert i å hoppe på trenden!
0

Velg et servantbatteri som passer ditt bad og din stil!

I en verden der vi blir stadig mer opptatt av utseende, er også badet og baderomselementene blitt viktigere. Servantbatteri er et smykke montert på et smykke, mener noen. Men hvilken type servantarmatur skal du velge – og hvorfor?
0

Rengjøring av dusj og armaturer | GUIDE

Korrekt rengjøring er viktig for armaturers funksjonalitet og utseende – og for at garantien på produktene skal være gyldig. Her har vi derfor laget en liten guide over hvordan produsenten Hansgrohe anbefaler at dusj og armaturer skal vedlikeholdes.
0

Ny dusjarmatur og badekararmatur – tenk på dette

Hva er viktig å tenke på når jeg skal kjøpe ny dusjarmatur eller badekararmatur, hva er cc-mål og hvor mange utløp trenger dusjarmaturen? Marina Morell, som er produktsjef på Mora Armatur, svarer på disse og mange andre spørsmål om blandebatteri til dusj og badekar.
0

Blandebatteri kjøkken – hva skal jeg velge?

Blandebatteri kjøkken må ikke bare være estetisk tiltalende og matche resten av kjøkkeninteriøret, men det må også oppfylle en rekke funksjoner. For å gjøre valget av et nytt kjøkkenbatteri litt enklere, har vi satt sammen en liten guide som fremhever de mest essensielle funksjonene et blandebatteri for kjøkken kan tilby!
0

Hvilken vask skal jeg velge?

Plassforhold og øvrig interiør på badet bør ligge til grunn for valget av din nye servant – sammen med personlige preferanser gjeldende farge, design og overflate. Vi vil her guide deg gjennom noen av de populæreste baderomsservantene, og krydre med litt visuell inspirasjon!
0

Hvorfor kjøpe dusjkabinett?

Vi utforsker fordeler med dusjkabinett, en viktig komponent i mange moderne bad. Dusjkabinettene gir beskyttelse mot vann og fukt samt forbedrer dusjopplevelsen med funksjoner som radio og massasjefunksjon. Bli med for å oppdage mer om disse praktiske og estetiske løsningene.
0

Verdt å vite om sentralstøvsugere | GUIDE

En sentralstøvsuger er et stillegående, hygienisk og effektivt alternativ til den tradisjonelle støvsugeren – som dessuten forbedrer inneklimaet ved å føre helsefarlige mikropartikler og støv ut av boligen i stedet for å la de virvle rundt i rommet.
0

Kjøkkenvask – vanlige spørsmål

Før du går til innkjøp av ny kjøkkenvask, bør du sette deg inn i hvilken modell som er best egnet til nettopp ditt kjøkken. Vi skal derfor prøve å forklare forskjellen mellom de vanligste modellene, hvilke funksjoner disse har, samt hvilke materialer som er vanligst å velge mellom. 
0

Bytt til smart varmtvannsbereder for en lavere strømregning

Få full kontroll over strømforbruket med en smart varmtvannsbereder.
0

De ukjente hjelpemidlene for renhold og vedlikehold

Tips til gode hjelpemidler for vedlikehold av huset og sikre rene flater bad.
0

Vanlige spørsmål om oppvaskkum

En oppvaskkum er en viktig del av kjøkkenet ditt, og det finnes ulike typer og alternativer å velge mellom. Det handler ikke bare om utseende, men også funksjonalitet og plassering.
0

Tips til installasjon av sentralstøvsuger

Å installere en sentralstøvsuger er ikke så avansert som en skulle tro! Med litt tålmodighet og praktisk sans kan du montere en sentralstøvsuger på egen hånd – her følger noen tips til monteringen.
0

Hva betyr IP-klasse for belysning inne og ute?

IP-klassen forteller hvor godt lamper eller andre elektroniske enheter er beskyttet mot vann, støv og smuss. Skal du kjøpe ny belysning, bør du sette deg inn i hva de forskjellige IP-klassene innebærer – og hvilke lamper som passer hvor.
0

Best i test forbrenningstoalett – hyttetoalett 2024

Det kan være vanskelig å vite hvilket forbrenningstoalett man skal velge – særlig hvis man aldri har kjøpt et tidligere. Med denne testen skal vi derfor prøve å gjøre det litt enklere for deg som skal kjøpe nytt forbrenningstoalett, ved å presentere de tre mest populære modellene på vvskupp.no.
0

Polere eller vaske badekar

Har du et badekar som har mistet sin glans og ser slitt ut? Lurer du på hvordan du kan få det til å skinne igjen?
0

Svartmugg på bad - måter å fjerne mugg på flisfuger

Har du oppdaget svartmugg på badet ditt? Mugg på badet er kjent problem som kan føre til skader på bygningen, luktproblemer og potensielle helseproblemer. Badet er et ideelt sted for muggvekst på grunn av de høye fuktighetsnivåene som finnes der.
0

Vaske badet fritt for bakterier? Slik gjør du det

Det kan føles som en uoverkommelig oppgave å holde badet rent og fritt for bakterier, men følger du denne guiden vil du være langt på vei. Gjør litt hver dag, er stikkordet.
0

Pusse opp badet selv – denne baderomstabben kan blir dyr

Vurderer du å pusse opp badet selv? Da risikerer du å miste retten til erstatning dersom uhellet er ute.
Les ekspertenes tips til en korrekt oppgradering av bad eller andre våtrom i denne artikkelen!
0

Vanlige myter om vegghengte toaletter

Tetter vegghengte toaletter seg lettere enn gulvstående, og har en veggmontert sisterne kortere levetid enn en gulvmontert? Vi svarer på vanlige spørsmål om vegghengte toaletter i denne artikkelen!
0

Velge badekar - Ofte stilte spørsmål

Vurderer du å kjøpe nytt badekar, men vet ikke helt hva du skal velge?
Her har vi samlet spørsmål og fakta som forhåpentligvis kan være til nytte i forkant av innkjøpet!
0

Dusjhjørne, dusjvegg eller dusjkabinett?

Å oppgradere badet er en betydelig investering, der valget mellom dusjhjørne, dusjvegg og dusjkabinett ofte er sentralt. Med en trend mot dusjing direkte på flisene, har fuktskader i norske boliger økt. Det er viktig å huske at fliser og fugemasse ikke er 100% vanntette, og en skade på membranen kan medføre kostbare reparasjoner.
0

Vannsparende toalett: et smart valg

Bruke både mindre vann og penger, bare gjennom å trekke ned på do? Med et vannsparende toalett er det faktisk mulig!
0

Tips til å pusse opp et lite bad

Det er mye du kan gjøre for å pusse opp et lite bad uten at det må koste skjorta! Små grep på badet kan dessuten øke verdien på boligen – uten at du du trenger å bruke altfor mye tid eller penger på jobben.
0

Vaske kjøkkenvifte for å unngå brann

Visste du at kjøkkenviften din bør rengjøres minst én gang i året, men helst oftere?
0

Rimless toalett fra Duravit – tidløs, kantløs, enkel

Med sine kantløse modeller setter Duravit standarden for hvordan design og teknologi kan kombineres for å gi deg et toalett som alltid yter maks. Mindre rengjøring, mindre søl, og mindre vannforbruk!
0

Når trenger du sluk - og hva slags sluk skal du velge?

Mange stiller seg sikkert spørsmålet om hvorfor de trenger sluk – og hva det er viktig å tenke på når man skal montere et sluk. Det prøver vi å svare på så godt vi kan i dette innlegget!