Kategorier

Om Primy

 

Primy | Servant, batteri og kjøkkenkraner

Ønsker du å ha en moderne og tidløs stil på kjøkkenet ditt, uten for mange prangende detaljer? Da er Primy en leverandør du bør se nærmere på. Her hos vvskupp.no finnes det rimelige Primy produkter online, alle i elegant utførelse og med et stilig design. Vi har blant annet Primy batteri kjøkken, samt takdusjsett.

Billig servantbatteri og kjøkkenbatteri fra Primy på nett

Primy kjøkkenbatteri har ypperste kvalitet og et eksklusivt design som passer inn i de aller fleste norske hjem. Likevel har vi klart å holde prisen relativt lavt, slik at du får mest mulig for pengene. På VVSkupp.no finner du et bra utvalg av både kjøkken- og servantbatteri fra produsenten.

Et servantbatteri på baderommet skal gjerne stå i stil med resten av interiøret og dusjen. I sortimentet vårt vil du også finne dusjsett fra Primy, slik at du får en gjennomført stil på badet. Vi har også toalettbørste, håndklestang og toalettrullholder fra Primy, samt egne såpedispensere som passer inn på moderne bad.

Enkelt og moderne design

Med et dusjbatteri fra Primy vet du at badet ditt får en stilren og nordisk look. I vår nettbutikk finner du alt du trenger for å gi baderommet et løft, som garantert vil falle i smak hos de aller fleste med sans for moderne design. Også kjøkkenservantene har en moderne og enkel look.

Du kan også finne bunnventil og badekartut fra Primy som vil sette prikken over i-en på badet ditt. Eller hva med et Primy veggfeste til å henge dusjhodet på? Ved å kjøpe flere ting i samme serie vil du få en gjennomført stil på badet ditt. Sjekk ut Primy-sortimentet vårt i dag

 

Bilder

3D-Modell

Primy farger

Det klassiske rustfrie stålet med håndlaget børstet overflate.

Original

Det klassiske rustfrie stålet med håndlaget børstet overflate hvor det tidløse og det moderne møtes. Et slitesterkt materiale som smelter inn i hjemmet med sin egen karakter og skaper ubegrensede designmuligheter. Subtile variasjoner i tone forsterker følelsen av form. Fra støping, sveising og polering – til et perfekt håndverk.

Se produktene
Inspirert av kystelementer.

Sand

Eleganse med eksklusivitet som en tydelig egenskap. Inspirert av kystelementer hvor bergarter har blitt erodert til mindre gylne korn som resulterer i en varm farge. Den børstede overflaten av hardt stål komplementerer med en industriell karakter. En utsøkt kombinasjon av glansen fra børstet stål og jordnære messingtoner.

Se produktene
Sofistikert kobberfarget overflate.

Amber

Sofistikert kobberfarget overflate inspirert av naturens rav. Rav er preget av varme nyanser der hver stein har en unik overflate, som det rustfrie stålet som er nøye håndbørstet til perfeksjon. Resultatet er interiørdesign som balanserer assosiasjoner til naturen med industriell og moderne design.

Se produktene
Kraftig sort metall med stilige børstede riller.

Shadow

Kraftig sort metall med stilige børstede riller. Shadows glatte og mørke overflate balanserer mykhet i kombinasjon med hardhet. Det sorte metallet skaper et eksklusivt inntrykk med tidløs eleganse. Skyggen åpner for allsidig design med mulighet for å skape kontrast i hjemmet, eller brukes som et komplement til interiørdesign i mørke toner.

Se produktene
Smakfull med et rustikk industrielt hint.

Rust

Smakfull med et rustikk industrielt hint. Rust kombinerer den myke, matte overflaten til by Primy-serien med fargetoner som minner om oksidert metall. Stål utsatt for elementene i årevis får en overflate som vitner om dets historie. Rust-konseptet er inspirert av dette. Moderne og nostalgisk samhandler, og skaper muligheter for design i mange forskjellige stiler.

Se produktene
Stilig industriell overflate.

Scrap

Stilig industriell overflate i moderne årgang. Den matte mørkegrå overflaten formidler et rent og moderne inntrykk, men henspiller samtidig på grovere oppruede overflater som sement og betong. Scrap henter inspirasjon fra århundreskiftets industrier og skaper assosiasjoner til en sjarm og mystikk som kan knyttes til mange gjenstander fra denne tiden.

Se produktene
Den perfekte mattsvarte overflaten.

Coal

Den perfekte mattsvarte overflaten for armaturer i rustfritt stål. Basert på de rå, industrielle og mørke metallene som var ikoniske under dampkraftens storhetstid. Kull er allsidig og skaper gode forhold for unik personlig interiørdesign. Den myke glansen og mørke metalloverflaten inspirerer og skaper et tydelig kraftfullt inntrykk.

Se produktene