Primy | Servant, batteri og kjøkkenkraner

Ønsker du å ha en moderne og tidløs stil på kjøkkenet ditt, uten for mange prangende detaljer? Da er Primy en leverandør du bør se nærmere på. Her hos vvskupp.no finnes det rimelige Primy produkter online, alle i elegant utførelse og med et stilig design. Vi har blant annet Primy batteri kjøkken, samt takdusjsett.

Billig servantbatteri og kjøkkenbatteri fra Primy på nett

Primy kjøkkenbatteri har ypperste kvalitet og et eksklusivt design som passer inn i de aller fleste norske hjem. Likevel har vi klart å holde prisen relativt lavt, slik at du får mest mulig for pengene. På Bygghjemme.no finner du et bra utvalg av både kjøkken- og servantbatteri fra produsenten.

Et servantbatteri på baderommet skal gjerne stå i stil med resten av interiøret og dusjen. I sortimentet vårt vil du også finne dusjsett fra Primy, slik at du får en gjennomført stil på badet. Vi har også toalettbørste, håndklestang og toalettrullholder fra Primy, samt egne såpedispensere som passer inn på moderne bad.

Enkelt og moderne design

Med et dusjbatteri fra Primy vet du at badet ditt får en stilren og nordisk look. I vår nettbutikk finner du alt du trenger for å gi baderommet et løft, som garantert vil falle i smak hos de aller fleste med sans for moderne design. Også kjøkkenservantene har en moderne og enkel look.

Du kan også finne bunnventil og badekartut fra Primy som vil sette prikken over i-en på badet ditt. Eller hva med et Primy veggfeste til å henge dusjhodet på? Ved å kjøpe flere ting i samme serie vil du få en gjennomført stil på badet ditt. Sjekk ut Primy-sortimentet vårt i dag

 

Kjøkkenbatteri

Servantbatteri

Dusjsøyle

Badekarbatteri

Servant

Baderomstilbehør

Servanttilbehør

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.