Grohe – alt til kjøkken og bad

Vi har mange billige produkter fra anerkjente Grohe på nett. Besøk nettbutikken vår nå for å se utvalget og tilbudet av blant annet Grohe takdusj, dusjtoalett og servantbatteri til både bad og kjøkken. Rimelige kvalitetsprodukter kan du enkelt og raskt bestille online hos oss. Ta en titt på vårt fantastiske utvalg.

Bad og dusj

Vi har godt utvalg av stilrent sanitærutstyr til badet, som vegghengt toalett med dusj, badekararmatur, dusjer og servantbatterier. Grohe badekarmur gir deg et armatur i nydelig kromutførelse med vannfallstråle og lavmælt fylling av badekaret. Legg deg tilbake og nyt den spaliknende følelsen. Kan kombineres med en flott regndusj for maksimal nytelse.

Grohe rainshower er en fantastisk regndusj som gir deg en følelse av luksus i hverdagen. Det stilrene dusjhodet i metall er nydelig å se på og enkelt å ta i bruk. Her kan du velge mellom flere stråler og innstillinger, og slik få dusjopplevelsen akkurat slik som du vil ha det.

Kjøkken

Vi har flere kjøkkenbatteri med dusj som gjør det superenkelt å skylle matvarer og vaske vasken med en kraftig jetdusj. Du kan enkelt bytte mellom dusjen og vanlig stråle med en knapp på kjøkkenbatteriet. Med et smart uttrekkshode drar du ut en forlengelsesslange for bedre bruk og håndtering i vasken.

Toalett

Vegghengt toalett ser utrolig flott ut på et moderne bad. Grohe leverer smarte og fine løsninger for vegghengte toaletter. Toalettet monteres enkelt med et installasjonssystem som heter Rapid SL samt et utvalg av betjeningsplater til enhver smak. Grohe tilbyr også Sensia Arena dusjtoalett som gir helt nytt nivå av sofistikert personlig hygiene takket være smarte og innovative løsninger som kombinerer funksjonene til et toalett og et bidé.

 

Kjøkkenbatteri

Servantbatteri

Badekarbatteri

Dusjbatteri

Dusjsett og tilbehør

Dusjsøyle | dusjpanel

Toalett

Baderomstilbehør

Elektronisk batteri

Bidébatteri

Sisterner og plater

 

FAQ | Om Grohe

GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden. GROHE er innovative og har fokus på SMART-løsninger.  

 

Hva slags produkter leverer GROHE?

Moderne og innovative vvs-løsninger for kjøkken og bad – i alle prisklasser. Produktporteføljen til GROHE består av kjøkkenbatterier og kjøkkenvasker, baderomsarmaturer til servant og badekar, dusjløsninger, sisterner og WC, porselen, tilbehør, m.m. GROHE leverer kvalitetsprodukter i en rekke ulike modeller, stiler og farger for å gi kunden valgfrihet.

 

 

Hvor kommer GROHE fra og hvor produseres produktene?

GROHE er et tysk selskap som siden 2014 har vært en del av den japanske produsenten LIXIL. GROHE har tre fabrikker lokalisert i Tyskland, og de resterende fabrikkene i andre markeder som Portugal, Thailand og Sør-Afrika. 

 

Hvilke SMART-produkter leverer GROHE?

GROHE leverer SMART løsninger for dusj og kjøkken, som for eksempel et innovativt dusjtoalett eller vannsystem som leverer kokende vann. I tillegg leverer GROHE produkter som beskytter hjemmet mot lekkasjer og vannskader.

 

Hva er GROHE SmartControl?

SmartControl er et innovativt system for dusj og kjøkkenkraner som enkelt lar deg justere vannmengde og temperatur. Et kjennetegn med SmartControl er brukervennlige og praktiske knapper. Med SmartControl eller Smart Control dusjsystemer kan du enkelt velge ditt foretrukne spraymønster og bytte mellom hode- og hånddusj uten å anstrenge deg. Du vrir helt enkelt på GROHE ProGrip-knappen for å øke eller redusere vannmengden. Trykk på knappen for å pause vannet. SmartControl husker innstillingene dine til neste gang du starter dusjen. På kjøkkenet kommer SmartControl-kranen med en knapp som gjør det enkelt å skru på vannet med underarmen eller albuen, dersom hendene er fulle.

 

Hva er GROHE SmartConnect?

SmartConnect er en trådløs fjernkontroll som kobles til GROHE Rainshower 310 hodedusjen via Bluetooth, og lar forbrukerne enkelt velge mellom ulike spraymønstre for maksimal komfort og dusjglede. Med denne hodedusjen kan man enkelt oppgradere eksisterende dusjsystem og samtidig få flere sprayalternativer enn tidligere. Du monterer den enkelt selv.

 

Hvordan monterer jeg GROHE SmartConnect?

SmartConnect-fjernkontrollen følger med i et utvalg av Rainshower SmartConnect 310 hodedusjer. Dusjhodet kan enkelt ettermonteres på de fleste eksisterende dusjsystem. Den trådløse fjernkontrollen kan limes eller skrus fast på veggen, eller hvor som helst i dusjen. Fjernkontrollen er batteridrevet, og ingen strømtilkobling er nødvendig.

 

Hvilke vannsystemer har GROHE? 

GROHE har vannsystemer som gir kokende vann eller vann med kullsyre, rett fra kranen. GROHE Red er et vannsystem som gir kokende vann på sekundet. GROHE Blue Home er et vannsystem som gir filtrert og avkjølt vann – med eller uten kullsyre.

 

Hva er GROHE EasyTouch? 

EasyTouch-teknologien er tilgjengelig i to kjøkkenkolleksjoner fra GROHE: Minta Touch og Zedra Touch. Denne teknologien lar deg kontrollere vannet med en enkel berøring på kranen. Skru vannet av eller på uten å etterlate noen merker på kranen. Du trenger derfor ikke å bruke hendelen hvis hendene dine er skitne fra matlaging - du kan bare berøre kranen med håndleddet eller underarmen. Dette reduserer også bakterieoverføring.

 

Har GROHE dusjtoalett?

Sensia Arena er et dusjtoalett fra GROHE med en rekke praktiske funksjoner. Dusjtoalettet har to separate selvrensende sprayarmer med flere ulike spraytyper og justerbar spraystyrke. Du kan enkelt justere vanntemperaturen og temperatur på lufttørkeren. I tillegg har dusjtoalettet automatisk åpne- og lukkefunksjon av lokket og nattlys. Flere funksjoner er: trippel spyleteknologi, kantløst toalett, antibakteriell overflate, fjernkontroll, luktfjerner, mm.

 

Hva er GROHE Sense?

GROHE Sense er en vannsensor som beskytter hjemmet ditt mot vannlekkasjer både natt og dag. Den varsler deg via alarm eller via GROHE Sense appen.
GROHE Sense kan plasseres i kjelleren, på vaskerommet, badet eller på kjøkkenet. GROHE Sense oppdager vannlekkasjer tidlig og gir deg muligheten til å reagere raskt og unngå kostbare vannskader. I tillegg måler GROHE Sense romtemperatur og luftfuktighet og varsler deg om målingene er usedvanlig høye eller lave.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.