Primy Vector Medium Servantbatteri Uten bunnventil, Rust Primy Vector Medium Servantbatteri Uten bunnventil, Rust Primy Vector Medium Servantbatteri Uten bunnventil, Rust

Primy Vector Medium Servantbatteri

Uten bunnventil, Rust

Varenr: 12250EAN: 7350086956351

Produktinformasjon

Farge Rust
Kategori Servantbatteri
Produsent Primy
Serie/Type Steel Vector


5 759,-Kampanjepris
Veil. 6 599,-
1 stk. på lager
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

Delbetaling fra 976,-/måned
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse
Scandtap logo

Primy Vector Medium Servantbatteri

Blandebatteri i slankt design med moderne innslag. En middels høy modell uten skjøt som passer utmerket til innfelte servanter og nedsenkede servanter for ekstra armslag. Utstyrt med kvalitetskomponenter som sparer vann og opprettholder en perfekt tilpasset vannstrøm.

Primy Vector Medium Servantbatteri

Spesifikasjoner

  • Laget i rustfritt stål
  • Neoperl strålesamler
  • Hull: 35 mm
  • Høyde: 196 mm
  • Vanntilkobling: 3/8"

3D Modell

Dokumenter

Tilleggsinformasjon

Det rustfrie stålet Muliggjør et holdbart og estetisk tiltalende design – som ikke blir umoderne. Sammen med materialet kan innredningen som helhet få nye uttrykk med en konstant og bestående premiumfølelse.

PVD Physical Vapour Deposition er en moderne og avansert metode for å farge rustfritt stål. Det skaper en stilren og ripefast overflate som er opptil ti ganger hardere enn et lakkert produkt. Vi har valgt den kvalitetsmessig beste teknologien, som dessuten fremhever det børstede stålet.

Vedlikeholdstips I kalkrike områder anbefaler vi å regelmessig fjerne kalk fra strålesamleren med fingrene. Til grundig kalkfjerning: Ta av strålesamleren og legg den i varmt vann sammen med en firedel husholdningseddik (maks. 12 %) i 10 minutter til 2 timer (avhengig av kalkmengden). Skyll deretter av den i rent vann og sett den tilbake på plass i blandebatteriet. Se strålesamlerens plassering på sprengskissen.

Unngå å rengjøre med materialer eller rengjøringsmidler som har en slipende effekt.

Overflaten på produkter i by Primy-serien er utviklet for å være ultramatt. Ved å polere materialet med pleiemiddel for rustfritt stål forsterkes egenskapene til PVD-fargene og forhindrer at urenheter og kalk fester seg. Vi anbefaler å gjøre dette kvartalsvis. Hvis du vil bevare den industrielle følelsen, trengs det ingen behandling.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Rust
Kategori Servantbatteri
Produsent Primy
Serie/Type Steel Vector


Tilbehør
Primy Pop-up Bunnventil Universal Duo, Rust
Kjøp
25%
1 268,-
Veil. 1 690,-
På fjernlager. Leveres normalt innen 2-4 hverdager.
Support

Kampanjer