Nordhem Tilkoblingside Venstre

Nordhem Tilkoblingside

Venstre

Varenr: VENSTRE
Alt. varenr: TILKOBLING VENSTRE

Produktinformasjon

Kategori Diverse tilbehør/deler
Produsent Nordhem
Serie/Type Håndkletørker


0,-
Leveringstid ca. 14 dager.
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Nordhem logo

Nordhem for tilkobling på venstre sideHåndkletørker el:
- Leveres klar for montering med trinnløs elpatron og er fabrikkfylt med glykol. Dette betyr at Nordhem står for fyllingsgaranti.
- Elpatronen er som standard koblet til på høyre side av håndkletørkeren.
- Med elpatron bygger høyden 120 mm ekstra.
Nordhem Borgholm Håndkletørker

Tilleggsinformasjon

Elversjon En el-versjon refererer til en håndkletørker som leveres fylt med riktig glykolblanding og har en elektrisk varmepatron montert korrekt. Den er klar til å bli montert umiddelbart etter levering. En ferdig el-versjon er noe man må betale ekstra for, og det er ikke mange leverandører på markedet som tilbyr dette. Nordhem er imidlertid en av dem og gir full garanti for at arbeidet blir utført riktig. Selvfølgelig kan du også kjøpe håndkletørken, varmepatronen og glykolen separat og fylle og montere dem selv. Dette kan du gjøre selv eller la håndverkeren din gjøre. Sørg bare for å følge instruksjonene nøye. Vær imidlertid nøye med at selve installasjonen av håndkletørken blir utført av en kvalifisert elektriker.

Skjult tilkobling Det mest stilige måten å koble til en håndkletørker på er med det som kalles en skjult tilkobling. Dette betyr at rørene for ventilen og elektrisk kabel for varmepatronen skjules inne i veggen, slik at du unngår å ha dem synlige på utsiden av veggen. Nordhem tilbyr varmepatroner som muliggjør skjult tilkobling.

Elpatron En elektrisk varmepatron er nødvendig for å varme opp en væskefylt elektrisk håndkletørker. De finnes i ulike utførelser, med ulik effekt og ulike funksjoner, som for eksempel timer og boost-funksjon, samt med en overflate som matcher håndkletørken. Det finnes varmepatroner med synlig kabel hvis man ønsker å koble dem til en stikkontakt eller en synlig boks, men det vanligste og mest elegante er å ha skjult tilkobling.

Kombidrift Som navnet antyder, er dette en kombinasjon av elektrisk oppvarming og vannbåren sentralvarme. Her kreves både en elektrisk varmepatron og en ventil. Med det sagt, krever dette den mest omfattende installasjonen, men du får også fordelene fra begge oppvarmingsmetodene. Du får effektiv varme når husets sentralvarmesystem er i drift. Når det deretter slås av, gir elektrisk oppvarming varme og tørre håndklær selv om sommeren. Kombinasjonsdrift krever litt vedlikehold. Det gjentatte er at håndkletørken skal luftes jevnlig.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Diverse tilbehør/deler
Produsent Nordhem
Serie/Type Håndkletørker


Support

Kampanjer