Gardena Smart Irrigation Control Gardena Smart Irrigation Control Gardena Smart Irrigation Control

Gardena Smart Irrigation Control

Varenr: 19035-20EAN: 4066407003842
Alt. varenr: 970658701

Produktinformasjon

Kategori Vanning
Produsent Gardena
Serie/Type Smart System


2 799,-Kampanjepris
Veil. 3 694,-
Leveringstid ca. 7 dager.
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

Delbetaling fra 475,-/måned
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Intelligent vanning for opptil seks forskjellige hageområder

 

Smart Irrigation Control fra GARDENA er den sentrale kontrollenheten for et hagevanningssystem med opptil seks vanningsventiler. Med dette individuelt justerbare, helautomatiske og behovsorienterte vanningssystemet kan du slappe av og nyte den velstelte hagen din. Kontrollenheten til et eksisterende vanningssystem erstattes av denne intelligente kontrollenheten. Når det er tilkoblet, kontrolleres det overjordiske eller underjordiske vanningssystemet via GARDENA smart-appen og den separat tilgjengelige GARDENA smart Gateway, som er den sentrale enheten i GARDENA smart-systemet. Dette lar deg sette opp til seks separate vanningssoner i hagen din med forskjellige vanningsplaner.

Det er enkelt å bruke: Ta opp smarttelefonen og bruk GARDENA smart-appen med EasyApp Control for å ta vare på hagen din fra nesten hvor som helst. Auto-Schedule Assistant er spesielt praktisk for optimaliserte og tilpassbare vanningstider. Sett opp det smarte systemet raskt med EasyConfig, som veileder deg trinn for trinn gjennom installasjonen. Du kan til og med integrere en Smart Home-assistent, for eksempel Apple HomeKit eller Amazon Alexa. I det praktiske plantebiblioteket kan du finne ut alt du trenger å vite om plantenes verden. GARDENA smart vanningskontroll kan valgfritt kombineres med GARDENA smart sensor, som måler jordfuktighet og temperatur nøyaktig. Den kombinerer vanning for forskjellige hageområder og gir en automatisert vannforsyning som er optimalisert av gjeldende værmelding og dataene fra GARDENA smartsensor.

Dette lar deg vanne hvert område av hagen din på den mest effektive måten. Plantene dine vil se sunne og frodige ut, og du vil samtidig spare verdifullt vann. Den smarte vanningskontrollen, kontrollert via GARDENA smart-appen, vanner kun når det er nødvendig. For eksempel, hvis det er varslet regn eller en lang periode med regn er over, justerer GARDENA smart-appen timeplanen. Kombiner GARDENA smart Irrigation Control praktisk med sprinklersystemet eller Micro-Drip-Systemet fra GARDENA. I tillegg er Irrigation Control kompatibel med alle standard 24 V-ventiler på markedet - både fra GARDENA og fra andre produsenter.

GARDENA ventilteknologi sikrer maksimal pålitelighet. Den smarte Irrigation Control har en slank, men også robust design. Den er sprutsikker og kan derfor monteres utendørs uten problemer. Vanningskontrollen er kompatibel med alle enhetene i GARDENA smartsystem, noe som muliggjør en smart hageopplevelse i full nettverk. Med en smart vanningskontroll, en smart sensor eller en smart robotklipper fra GARDENA er hagen din alltid godt ivaretatt. Koble. Kontroll. Blomstre. GARDENA smarte system som intelligent klipper, vanner og pleier hagen din.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Vanning
Produsent Gardena
Serie/Type Smart System


Support

Kampanjer