Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein Gardena EcoLine Ugressjern Til beleggingsstein

Gardena EcoLine Ugressjern

Til beleggingsstein

Varenr: 17704-20EAN: 4078500057479
Alt. varenr: 970535601

Produktinformasjon

Kategori Jord og bakke
Produsent Gardena
Serie/Type Hageredskap


180,-Kampanjepris
Veil. 249,-
1 stk. på lager
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

 

 

Multimaster

 

Gardena EcoLine Ugressjern

 

Optimal for fjerning av mose og ugress mellom beleggingsstein. Plastkomponenter er laget av mer enn 85 % resirkulert materiale.

Komfortabelt og bærekraftig - rengjøring av sprekker i oppkjørselen eller på terrassen går raskt og enkelt takket være GARDENAs EcoLine Ugressjern for beleggingsstein. Ugressjernet er ideell for å fjerne mose og ugress mellom belgningsstein, ved veggkanter og innkjørsler. Plasten som brukes består av mer enn 85 prosent resirkulert materiale, primært husholdningsavfall. Det rustfrie stålbladet på redskapet er slipt på begge sider og laget av mer enn 45 prosent resirkulert materiale. Ugress og mose kan fjernes nøyaktig fra alle hull og sprekker. Håndtaksenden på Ugressjernet har et elegant og voksent FSC® 100 %-sertifisert tregrep, materialet er ikke bare bærekraftig, men også robust og holdbart. Takket være det ergonomiske utformede håndtaket er ugresjernet komfortabelt å bruke. EcoLine Ugressjern for beleggingsstein er laget i Europa og har 25-års produsentgaranti fra GARDENA. Et naturlig valg for lidenskapelige gartnere. ReTh!nk - Den nye EcoLine-serien. Bærekraftig laget. Estetisk utformet. Laget for å vare.

 

Tekniske spesifikasjoner
  • Artikkelnr.: 17704-20
  • EAN-Code: 4078500057479
Spesifikasjoner
  • Bruk: Removing grass, moss and weeds from the joints between stabs and on walls
  • Gardena Garanti: 25 års garanti
Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Jord og bakke
Produsent Gardena
Serie/Type Hageredskap


Support

Kampanjer