Eeese Air Care Adam Luftavfukter 2-70 m2, 20L, WiFi Eeese Air Care Adam Luftavfukter 2-70 m2, 20L, WiFi Eeese Air Care Adam Luftavfukter 2-70 m2, 20L, WiFi Eeese Air Care Adam Luftavfukter 2-70 m2, 20L, WiFi Eeese Air Care Adam Luftavfukter 2-70 m2, 20L, WiFi Eeese Air Care Adam Luftavfukter 2-70 m2, 20L, WiFi

Eeese Air Care Adam Luftavfukter

2-70 m2, 20L, WiFi

Varenr: 2509EEAN: 5704841025097
Alt. varenr: 2509

Produktinformasjon

Kategori Innendørsklima
Produsent Eeese Air Care
Serie/Type Avfukter


5 148,-
Leveringstid ca. 10 dager.
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

Delbetaling fra 872,-/måned
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

 

 

 

 

Eeese Air Care Adam Luftavfukter

 

Avfukteren Adam Avfukteren Adam er kjent for å være like støysvak som et kjøleskap. Adam er elegant designet og klarer å holde områder på opptil 100 m2 fri for overflødig fuktighet. Derfor passer den perfekt både i stuen og i kjellerrom.

 

eeese air careDenne avfukteren er strømlinjeformet slik at den passer inn i ethvert interiør. Plasser avfukteren i stuen, på soverommet, kjøkkenet, vaskerommet eller andre steder der du trenger å fjerne fuktighet, og få betydelig bedre inneklima. Avfukteren veier 15,2 kg og har integrerte håndtak på sidene og kjøres på 4 stk 360-graders robuste hjul.

Funksjoner
- Wifi
- Automatisk avfuktning
- Klestørkefunksjon
- LED-display med funksjonstast
- Automatisk omstartsfunksjon
- Kjølemiddel: R290 gas
- Vaskbart luftfilter
- Timer

Spesifikasjoner
- Max arbetsyta: 100 m2
- Rekommenderat arbetsområde: 2-70 m2
- Kapasitet 30 °C/RH80% L/dag: 20
- Kapasitet 27 °C/RH60% L/dygn: 11,5
- Strømforbruk (i drift) W: 255
- Strømforsyning V/Hz: 220-240/50
- Luftvolym høy m3/h: 145
- Luftvolym lav m3/h: 130
- Lydnivå høy dB(A): 44
- Lydnivå lav dB(A): 42
- Vanntank L: 4,8
- Drifttemperatur °C: 5~35
- Avløpsslange diameter: 14 mm

Wifi –styr avfukteren via telefonen
Denne avfukteren har WiFi som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefonen. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Kompakt og effektiv for store overflater
Avfukteren Adam er den perfekte kombinasjonen av design, teknikk og kjølemiddel.Det betyr av avfukteren er utrolig kompakt i forhold til sin store vannbeholder, som rommer hele 5 liter. De integrerte håndtakene i hver side gjør maskinen flyttbar. Selv om denne avfukteren kan trekke hele 20 liter vann fra luften hver dag så har den beholdt det stilrene og elegante designet, slik at man har lyst til å ha den stående fremme.

Avfukteren som bare går ved behov
Den praktiske timerfunksjonen er enkel å styre, slik at avfukteren bare går når du ønsker det. Avfukteren Adam har lavt strømnivå sammenlignet med andre avfuktere med samme kapasitet. Den er blant annet utstyrt med en smart funksjon slik at du ved hjelp av det brukervennlige LED-displayet kan stille inn ønsket fuktighetsnivå. Når dette fuktighetsnivået er oppnådd, slår avfukteren seg av automatisk, og den starter igjen når fuktighetsnivået overstiges.

Klestørkefunksjon som tørker klærne raskere
Avfukteren Adam har en populær klestørkefunksjon som er spesielt praktisk på fuktige dager eller når du skal vaske klær. Den innebygde klestørkefunksjonen som trekker overskytende fuktighet fra rommet, fører nemlig til at det våte yttertøyet eller klesvasken tørker betydelig raskere. I mange familier blir tørketrommelen flittig brukt flere ganger i uken. Det sliter på både klærne, strøm og vannforbruket og er miljøskadelig. Derfor er klestørkefunksjonen på denne avfukteren populær. Den gjør at familiens våte yttertøy og klesvask tørker på rekordtid. Med et klikk på displayet startes den praktiske klestørkefunksjonen. Praktisk, enkelt og ingen slitasje på klærne!

Kontinuerlig drenering, slik at du slipper å tømme vannbeholderen
Avfukteren slår seg av automatisk når beholderen er full, slik at den ikke bruker unødvendig strøm. I tillegg kan du bruke avfukteren med kontinuerlig drenering, slik at du via en slange kan koble avfukteren direkte til avløpet og dermed slipper å tømme vannbeholderen. Avfukteren har også vaskbart filter og automatisk avriming.

Adam – en kvalitetsprodukt fra eeese air care
Adam inngår i den populære serien fra eeese air care. Alle avfuktere i denne serien er skapt med mål om perfekt synergi mellom solid kunnskap om det europeiske klima og miljø, stilren og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innen airconditioner-enheter og luftkjøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese air care fremtidens miljøkrav fra og med 2020.

Choose green – go with eeese air care
eeese air care luftkonditioneringsaggregat og avfuktere inneholder kjølemiddelet R290, som er et mer miljøvennlig kjølemiddel enn de fluorert gassene (HFC) som hittil har blitt brukt som kjølemiddel i klimaanlegg, avfuktere og mange andre maskiner. Kjølemiddelet har et globalt oppvarmingspotensial (GWP) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget.

 

-------------------------------------

 

eeese air care

 

-------------------------------------

 

Egenskaper: eeese air care
 • Varemerke: eeese air care
 • Art.Nr.: 2509
 • Farge: Hvit
 • Materiale: Plast
 • Type: Avfukter
 • Luftgjennomstrømning: 130-145 l/min
 • Spenning: 230 V
 • Dybde: 285 mm
 • Høyde: 540 mm
 • Maks Rom Størrelse: 100 m2
 • Lydnivå: 44 dB-A
 • Effekt: 90 W
 • Antall Hastigheter: 2
 • Vekt: 2,5 kg
 • Bredde: 335 mm
 • WiFi: Ja
 • Volum: 4 l
 • EAN-nr: 5704841025097

 

-------------------------------------

 

Dokument

 

-------------------------------------

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Innendørsklima
Produsent Eeese Air Care
Serie/Type Avfukter


Support

Kampanjer