Kundesenter


PERSONVERNERKLÆRING -  DESIGNKUPP AS

 

SIKKERHET og PERSONVERN

Designkupp AS er selskapet bak vvskupp.no lokalisert i Sarpsborg. Designkupp AS respekterer ditt personvern. Vi respekterer ditt personvern og er forpliktet til å behandle dine personopplysninger med et høyt sikkerhetsnivå og i samsvar med gjeldende lovgivning for databeskyttelse. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger hvis du er kunde hos oss eller er en besøkende på et av nettstedene våre. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Designkupp AS sin kontaktinformasjon er tilgjengelig under delen "KONTAKTINFORMASJON" nederst.

 

 

DESIGNKUPP ER BEHANDLINGSANSVARLIG

Vi er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger og er derfor ansvarlige for å sikre at dine personopplysninger behandles riktig og sikkert i samsvar med gjeldende lovgivning. Vi selger produkter og tjenester samt innhold under flere forskjellige merker og gjennom flere forskjellige nettsteder. Vi er behandlingsansvarlige for personopplysninger som samles inn på www.designkupp.no, www.vvskupp.no, https://inspirasjon.vvskupp.no/, og https://rorlegger.vvskupp.no/

 

 

VÅR BEHANDLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Informasjon om hvor vi samler inn personopplysningene dine, hvilke personopplysninger vi behandler, formålene for å behandle dine personopplysninger, rettsgrunnlaget for den respektive behandlingsaktiviteten og gjeldende oppbevaringsperioder er angitt i tabellen nedenfor. Du er ikke forpliktet til å dele dine personopplysninger med oss. Hvis du velger å ikke dele noen personopplysninger, vil vi ikke kunne selge eller levere produkter til deg, gi deg kundestøtte, sende markedsføring til deg eller på annen måte samhandle med deg med det formål å tilby våre tjenester.

 

KUNDEDATA

 

Kilde til uthenting av personlig data

 

Kategorier av personlige data

Formål

Rettslig grunnlag

Lagringsperiode

Fra deg eller Folkeregisteret (på forespørsel)

Navn, e-post, adresse, telefonnummer, personnummer eller ordrenummer

Administrere kjøpet ditt, f.eks. identifikasjon og aldersbekreftelse, motta bestillingen og levere produktet

 

Utførelse av kontrakt

Så lenge det er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg.

Fra deg

Navn, e-post og eventuelt andre personlige data du velger å dele med kundeservice

Gi kundestøtte

Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å yte kundestøtte på forespørsel (legitim interesse)

 

Så lenge vi trenger det for å behandle saken din.

Fra deg

Navn, e-post, tekniske data, f.eks. IP-adresse, unik enhets-ID, nettleser, andre data fra informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologier, nettadferd, f.eks. hvilke produkter du har kjøpt eller besøkt på våre nettsider

Analysere din nettadferd, tilpasse og sende markedsføring til deg

Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse for å markedsføre produktene og tjenestene våre (legitim interesse)

 

Inntil du ber om å ikke lenger motta markedsføring eller når du har vært inaktiv i to år.

Fra deg

Navn, e-post og annen informasjon du oppgir
i forbindelse med konkurransen

 

Administrere 
konkurransene du velger å delta i

Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å tilby konkurranser (legitim interesse)

 

60 dager etter at konkurransen avsluttes.

Fra deg

Personopplysninger du har oppgitt i en anmeldelse, f.eks. Navn

Dele anmeldelser med andre kunder og tilpasse produktene og tilbudet vårt

Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å dele anmeldelser og tilpasse produkter basert på slike anmeldelser (legitim interesse)

 

I 3 år.

Fra deg

Navn, e-post, informasjon om ditt kjøp
og bruk av produktet

Administrere returer

Utførelse av kontrakt

Så lenge du har rett til å returnere en vare i henhold til våre kjøpsvilkår eller ved lov.

 

Fra deg eller via informasjonskapsler på nettsiden vår

 

Kjøps- og ordrehistorikk, personnummer eller ordrenummer, tekniske data, som IP-adresse, unik enhets-ID, nettleser, andre data fra informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologier, nettadferd f.eks. kjøpt eller sett produkter på en av våre nettsider

 

Forhindre misbruk av våre nettsider, tjenester eller produkter og for å forhindre forbrytelser, for eksempel svindel

Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse for å sikre at våre produkter og tjenester brukes i samsvar med våre vilkår og betingelser og gjeldende lov (legitim interesse)

Så lenge de er nødvendige for å oppfylle det respektive formålet.

Fra deg

Navn, e-post, informasjon om kjøpene dine

For å oppfylle lovkrav, f.eks. lovgivning vedrørende retur, regnskap, skatt og produktsikkerhet

 

Behandlingen er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser

Dine personopplysninger behandles så lenge loven krever det.

Fra deg

Navn, e-post, informasjon om kjøpene dine

Ivareta våre juridiske interesser, f.eks. ved manglende betaling

Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å beskytte våre juridiske interesser, f.eks. å motta betaling (legitime renter)

Så lenge det er nødvendig for å ivareta våre rettslige interesser.

 

 

 

 

INFORMASJON OM BESØKENDE PÅ VÅRE NETTSIDER

 

 

Kilde til uthenting
av personlig data

 

Vi har samlet inn personopplysningene:

Formål

Rettslig grunnlag

Lagringsperiode

Via informasjonskapsler på våre nettsider

Tekniske data, f.eks. IP-adresse, unik enhets-ID, nettleser, andre data fra informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologi, nettadferd, f.eks. hvilke produkter du har kjøpt eller sett på en av nettsidene våre

 

Analysere din nettadferd, tilpasse og sende markedsføring til deg

Samtykke

Inntil du trekker tilbake ditt samtykke eller til dataene ikke lenger er nødvendige for å tjene det respektive formålet.

Via informasjonskapsler på våre nettsider

Tekniske data, f.eks. IP-adresse, unik enhets-ID, nettleser, andre data fra informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologi, nettadferd, f.eks. hvilke produkter du har kjøpt eller sett på en av nettsidene våre

For å sikre at nettsiden vår fungerer

 

Så lenge de er nødvendige for å sikre at nettsiden vår fungerer.

 

 

 

PROFILERING

Vi kan samle informasjon om deg fra ulike kilder for å trekke konklusjoner om dine interesser og nettadferd. Dette kalles profilering. Profileringen gjør oss i stand til å lage en kundeprofil som inneholder informasjon, f.eks. om hva du kjøpte fra oss og hvilke produkter du viste interesse for på våre nettsider. Formålet med vår profilering er å sikre at markedsføringen som sendes til deg, f.eks. personlige tilbud eller såkalte målrettede annonser, er relevant.

Vi behandler personopplysninger som vi får tilgang til via våre kanaler på sosiale medier for å markedsføre oss selv og våre produkter samt samhandle med eksisterende kunder, potensielle kunder og partnere. Behandlingen er nødvendig for vår legitime interesse i å markedsføre oss selv og våre produkter samt samhandle med eksisterende kunder, potensielle kunder og partnere (interesseavveining).

 

Personopplysningene behandles så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene med personopplysningsbehandlingen. For informasjon om medienes behandling av personopplysninger i forbindelse med at du besøker våre kontoer på sosiale medier som [Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og LinkedIn], se den respektive plattformens personvernerklæring.

 

HVEM DELER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER MED?

Vi utleverer ikke personopplysninger til noen andre (tredjepart), bortsett fra i situasjoner der det er påkrevd for å oppfylle en lovbestemt forpliktelse eller oppfylle de formålene vi behandler personopplysningene dine for.

Tabellen nedenfor viser situasjoner der dine personopplysninger kan deles med tredjeparter.

 

 

Tredjepart

Formål med deling

Personopplysninger som deles

Andre selskaper i konsernet

Personopplysninger kan måtte deles med andre selskaper i konsernet fordi sentrale funksjoner som analyse, markedsføring og økonomi delvis håndteres i fellesskap innenfor konsernet vi er en del av.

 

Navn, e-post, adresse, telefonnummer, personnummer eller ordredetaljer

Leverandører og samarbeidspartnere

Vi kan dele dine personopplysninger med ulike leverandører og/eller partnere dersom slike leverandører eller partnere trenger dine personopplysninger for å kunne utføre sine oppgaver for oss, f.eks. leverandører av skytjenester.

 

Navn, e-post, adresse, telefonnummer, personnummer eller ordredetaljer

Myndighetene

Personopplysninger kan utleveres til myndigheter når det kreves for å oppfylle juridiske forpliktelser.

 

Navn, e-post, adresse, telefonnummer, personnummer eller ordredetaljer

Avhending

I tilfelle vi har til hensikt å overføre hele eller deler av virksomheten vår, kan personopplysninger bli delt med en potensiell kjøper.

 

Navn, e-post, adresse, telefonnummer, personnummer eller ordredetaljer

 

 

 

DINE RETTIGHETER

En oppsummering av rettighetene du har som registrant i henhold til GDPR følger nedenfor.

 

Rett til å trekke tilbake samtykke

Når behandlingen av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke som rettslig grunnlag, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen som er oppgitt nederst i denne personvernerklæringen.

 

Rett til informasjon

Du har rett til å få informasjon om hvorvidt vi behandler personopplysninger om deg og få en kopi av disse sammen med informasjon om formålet med behandlingen, kategorier av personopplysninger som behandles, kategorier av mottakere av personopplysningene, lagringstid, dine rettigheter angående behandlingen, eksistensen av automatisert beslutningstaking (inkludert profilering), informasjon om sikkerhetsmekanismer som brukes i tilfelle av overføring av dine personopplysninger til land utenfor EU/EØS og, hvis dataene ikke ble samlet inn fra deg, hvor dataene kommer fra.

 

Rett til retting

Dersom personopplysningene vi behandler om deg er uriktige, ufullstendige eller utdaterte, har du rett til å be oss om å korrigere eller supplere dette uten unødig opphold.

 

Rett til sletting

Du har ofte rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger uten unødig forsinkelse. Dette er tilfellet når (i) personopplysningene ikke lenger er nødvendige for formålene de ble behandlet for, (ii) du trekker tilbake samtykket ditt og det ikke er noe annet rettslig grunnlag for behandlingen, (iii) du har protestert mot behandling av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål, eller mot behandling som skjer med støtte av en interesseavveining som rettslig grunnlag og vi kan ikke påvise avgjørende grunner for behandlingen som veier tyngre enn dine interesser, rettigheter og friheter, (iv) behandling finner ikke sted for å etablere, utøve eller forsvare rettskrav, (v) personopplysningene er behandlet på en ulovlig måte eller (vi) personopplysningene må slettes for å overholde en juridisk forpliktelse.

 

Rett til å protestere

Du har rett til når som helst å protestere mot behandling av personopplysninger vi støtter på rettsgrunnlaget interesseavveining, inkludert f.eks. profilering. I tillegg har du alltid rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål. Vi vil da ikke lenger behandle personopplysningene, med mindre vi kan påvise tvingende legitime grunner for behandlingen som veier tyngre enn dine interesser, rettigheter og friheter, eller hvis behandlingen skjer for å etablere, utøve eller forsvare rettskrav.

 

Rett til begrensning av behandlingen

I noen tilfeller har du rett til å kreve at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger. Dette er tilfellet når (i) du mener at personopplysningene ikke er korrekte og du avventer vår verifisering av nøyaktigheten av personopplysningene, (ii) behandlingen er ulovlig og i stedet for at personopplysningene slettes, ønsker du behandlingen begrenses, (iii) vi ikke lenger trenger personopplysningene for formålet med behandlingen, men du trenger dem for å kunne etablere, hevde eller forsvare rettslige krav eller (iv) når du har protestert mot behandling basert på interesseavveining og du venter på at bekreftelsen av om våre legitime grunner veier tyngre enn dine skal fullføres.

 

Rett til dataportabilitet

Når personopplysninger du har gitt oss behandles automatisk og med ditt samtykke eller med støtte i en avtale med deg som rettslig grunnlag, har du rett til å innhente dine personopplysninger i et vanlig brukt og maskinlesbart format og overføre personopplysninger til en annen personopplysningsansvarlig.

 

Rett til å klage til en tilsynsmyndighet

Du har rett til å sende inn en klage på vår behandling av dine personopplysninger til det

Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo

 

Informasjonskapsler / cookies

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å tilby visse funksjoner på nettsidene våre og for å forbedre nettsiden og sende bedre og mer personlig markedsføring.

 

ENDRINGER

Vi har rett til å endre personvernerklæringen når som helst. I tilfelle endringer i denne personvernerklæringen, vil vi publisere den justerte personvernerklæringen på vvskupp.no med informasjon om når endringene trer i kraft. Vi kan også informere om endringer på en annen hensiktsmessig måte.

 

KONTAKTINFORMASJON

Designkupp AS

Bjørnstadmyra 10,

1712 Grålum

info@vvskupp.no

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.