170924 170924 170924 170924 170924 170924

Geberit AquaClean 4000 DusjtoalettVegghengt med spyling og fjernkontroll

Varenr: 146.135.11.1
Alt. varenr: 6166073

Produktinformasjon

Farge Hvit
Modell Dusjtoalett


Fri frakt
Lavprisløfte
Bestillingsvare: 7 dager
9 269,-vvskupp pris
Veil.10 299,-
Sett varen billigere? Klikk her
-+
BeskrivelseTeknisk infoSupportRelaterte produkter
Beskrivelse

Geberit AquaClean 4000 Dusjsete kompett med toalett.

 

Geberit AquaClean 4000 byr på alle basisfunksjoner du trenger fra et dusjtoalett. Den praktiske seteløsningen vasker deg rent med en skånsomt og luftig dusjvann med kroppstremperatur og styrken velger du selv. Betjeningspanelet er lett tilgjengelig og selvforklarende. Og som med alle Geberit AquaClean-modeller leveres denne med soft-closing lokk; bare et lett vipp på setet og lokket og det vil automatisk lukke seg lydløs. Vær oppmerksom på at setet ikke passer til alle toalettskåler.

 

Produktegenskaper:

  • Behagelig dusjvann. En skånsom, luftig vannstråle rengjør deg ved å trykke på en knapp mens du sitter på toalettet. Styrken til dusjvannet kan enkelt justeres ved hjelp av betjeningspanelet på siden av toalettet, og vannet har en behagelig kroppstemperatur.
  • Soft-closing sete og lokk. Geberit AquaClean 4000 er utstyrt med Soft Closing sete og lokk. Takket være den automatiske Soft Close-mekanismen demper spesielle dempere toalettsetet og -lokket forsiktig og lydløst når det lukker seg.
  • Enkel bruk. Knappene på siden utmerker seg med tydelig design og er enkle og intuitive i bruk. Betjeningspanelet er godt synlig og lett tilgjengelig og det er også lett å skille knappene fra hverandre ved berøring.
  • Brukeridentifikasjon og energisparemodus. Takket være den integrerte brukeridentifikasjonen starter varmtvannberederen automatisk når du setter deg på toalettet. Alle Geberit AquaClean-produkter oppfyller de europeiske kravene til miljøvennlig design (ErP-direktivet) og har minimalt energiforbruk i standby-modus takket være den integrerte energisparefunksjonen.
  • Automatisk rengjøring av dusjdysen. Dusjdysen blir automatisk skylt med rent vann før og etter hver bruk sånn at den alltid er ren.
  • Enkel toalettrengjøring. Toalettsetet kan enkelt tas av for rengjøringen. Den raffinerte keramiske overflaten er smussavvisende og spesielt enkel å vedlikeholde.
  • Enkel montering. Geberit AquaClean 4000 tilsatssete erstatter enkelt toalettsetet og -lokket på ditt nåværende toalett. Du kan beholde toalettskålen. Baderomsforhandleren din kan sørge for de nødvendige strøm- og vanntilkoblingene for deg. Ettermonteringspakken fungerer spesielt godt sammen med
  • Geberit AquaClean designplaten. Det elegante panelet dekker enkelt de nødvendige tilkoblingsledningene uten å bore i fliser eller veggen. Ideell for utleiebolig: når du flytter kan du enkelt ta med tilsatssetet og designplaten.

 

NB: Prismatch gjelder ikke for dette produktet

 

Se link under for mer informasjon:

Geberit AquaClean 4000

Passer setet til min toalettskål?

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Modell Dusjtoalett


Support
Relaterte produkter

Kategori

Servant

Toalett

Badekar

Blandebatteri

Kjøkken

Dusjløsninger

Baderomsmøbler

Hus og hage

Rør og rørdeler

Outlet

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.