Gardena Sylinderbørste Sylinderbørste Gardena Sylinderbørste Sylinderbørste Gardena Sylinderbørste Sylinderbørste Gardena Sylinderbørste Sylinderbørste Gardena Sylinderbørste Sylinderbørste

Gardena Sylinderbørste Sylinderbørste


Varenr: 14849-20EAN: 4066407502833
Alt. varenr: 546488401

Produktinformasjon

Kategori Jord og bakke
Produsent Gardena
Serie/Type Hageredskap


389,-Kampanjepris
Veil. 561,-
Leveringstid ca. 7 dager.
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Gardena logo

Gardena Aquabrush Sylinderbørste Medium, hard nylonbørste for Batteri Multi Cleaner

Aquabrush Sylinderbørste – Effektiv rengjøring av steinoverflater

  • Grundig rengjøring: AquaBrush Sylinderbørste Medium for steingulv og gjenstridig smuss er kompatibel med 14842 &14841
  • Effektiv: kraftig og grundig rengjøring på ujevne overflater, riller og sprekker
  • < li>Raskt og enkelt: Utskifting av børster uten verktøy sikrer rask gjenopptagelse av arbeidet, og opprettholder uavbrutt effektivitet
  • Allsidig: Denne steinrensebørsten har forskjellige lengder og tykkelser på nylonbusten for effektiv rengjøring
  • Inkludert: 1 x GARDENA AquaBrush Sylinderbørste Medium

GARDENA AquaBrush Sylinderbørste Medium sikrer uanstrengt og effektiv rengjøring av steinoverflater som terrassegulv, trappetrinn og terrasser.

Et tilbehør med stor innvirkning

Øv rengjøringsrutinen din med vårt avanserte tilbehør, laget spesielt for den utfordrende jobben med å rengjøre steinoverflater. Den håndterer enkelt vedvarende smuss, noe som gjør rengjøringsprosessen til en lek. Dette tilbehøret kompletterer sømløst GARDENA Universal og GARDENA Battery Powered Multi Cleaners (14841) (14842), og utvider effektivt deres evner og rekkevidde.

Et kompakt verktøy for forbedret renslighet

Børstehodet har en slitesterk nylonbust, noe som gjør det perfekt for å takle tøff, inngrodd skitt. Når den kobles sammen med børsteenheten utstyrt med vannstråler, blir rengjøring en sømløs oppgave. Den synkroniserte virkningen av Sylinderbørsten og vann eliminerer effektivt smuss, og gir både rengjøring og skylling på samme tid. Denne godt avstemte kombinasjonen garanterer brukervennlig betjening og oppnår konsekvent grundige rengjøringsresultater.

Optimalisert børsteprofil

Sylinderbørsten har et genialt design med en bust av varierende lengde og tykkelse. Denne unike funksjonen gjør at den roterende børsten kan dykke ned i spor og skjøter, noe som sikrer grundig rengjøring. For effektiv rengjøring av ømfintlige overflater som terrasser av tre, kan GARDENA Sylinderbørste Universal brukes.

Forbedret rengjøring med sidebust

Sidebørsten på Sylinderbørsten er spesielt utformet å nå smuss langs kantene, for eksempel på fortauskanter. Sammen med vannstrålene løsner de effektivt skitt og effektiviserer rengjøringsprosessen. Det imponerende resultatet er grundig rengjøring med maksimal overflatebeskyttelse.

Uanstrengt og grei utskifting av børsten

Rotasjonsbørsten kan enkelt byttes ut. Løsne festeanordningen på børsteenheten for å løsne rengjøringstilbehøret fra Sylinderbørste-festet. Fest den nye rengjøringsbørsten på festet, sett på plass og vri festet med klokken til det når maksimumspunktet. Ved å høre et klikk etableres forbindelsen, og sylinderbørsten er låst. Det er alt som skal til for å fortsette rengjøringen.

Gardena Aquabrush Sylinderbørste Medium, hard nylonbørste for Batteri Multi Cleaner

Spesifikasjoner

Ref. nr.14849-20
GTIN-13/EAN4066407502833
Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Jord og bakke
Produsent Gardena
Serie/Type Hageredskap


Support

Kampanjer