BLANCO FLEX InFino Rørsett For 1 kum, Med oppløft, Messing

BLANCO FLEX InFino Rørsett

For 1 kum, Med oppløft, Messing

Varenr: 1861824EAN: 7057761861824

Produktinformasjon

Farge Messing
Kategori Kjøkkenvask tilbehør
Produsent Blanco
Serie/Type Rørsett


4 148,-Kampanjepris
Veil. 5 268,-
Leveringstid ca. 20 dager.
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

Delbetaling fra 703,-/måned
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Blanco logo

BLANCO FLEX InFino Rørsett For 1 kum, Med oppløft, Messing

InFino® er det innovative sil- og avfallssystemet for BLANCO-vasker. Den stilige og moderne designen gir et strømlinjeformet utseende, mens den imponerende funksjonaliteten og den enkle kontrollen til InFino®-silen setter nye standarder.

Intuitivt kontrollkonsept. I den manuelle versjonen åpnes og lukkes utløpet ved å dreie InFino®-silen til høyre eller venstre. I motsetning til andre opp-og-ned-avfallsalternativer, endrer ikke dette posisjonen til silen, og det perfekte utseendet til vaskesenteret opprettholdes alltid da det forblir i flukt i bunnen av kummen. Vasker med det nye InFino® silsystemet vises med følgende ikoner for å passe til typen avløpssystem.

 

InFino rørsett med eller uten oppløft i farge sort, messing, dark steel eller platinum må bestilles i tillegg, se tilbehør
BLANCO FLEX InFino Rørsett

Spesifikasjoner

BLANCO FLEX INFINO MESSING O
Rørsett med InFino messing.
Rørsett og InFino messing med kurvventil og overløp i farge messing.
Skap din egen fargeharmoni med Blanco Flex
Passer til kjøkkenvasker Etagon 6, Etagon 500-U, Etagon 700-U, Pleon 6, Subline 400-U, Subline 500-U, Subline 700-U.

Media

BLANCO InFino silkurvsystem

Tilleggsinformasjon

Rustfritt stål Kjøkkenvasker i rustfritt stål er tidløst, alltid moderne og passer inn i ethvert kjøkkenmiljø.BLANCO benytter kun beste kvalitet av rustfritt stål i sin produksjon. Strenge kvalitetskontroller resulterer i førsteklasses kjøkkenvasker som imøtekommer de strengeste kvalitetskrav til materiale, funksjonalitet og design.

Keramisk porselen Keramisk porselen fra BLANCO er et meget hardt og sterkt materiale som ikke kan sammenlignes med baderomsporselen. Materialet er av høy kvalitet og tilnærmet ripefast. I tillegg er det svært glatt og rengjøringsvennlig.BLANCO keramisk porselen er tilpasset både tradisjonell kjøkkendesign som så vel moderne. Vaskene leveres i 4 klare og rene farger med et godt utvalg av tilbehør. Blandebatterier med porselensfarger matcher perfekt til porselensvasken.

SILGRANIT Silgranit er et patentert materiale fra Blanco som er utviklet og gjennomtestet gjennom mer enn 30 år. Materialet er unikt og tilfredsstiller de krav som forventes til hygiene og rengjøringsvennlighet på kjøkkenet. Silgranit er for deg som ønsker en robust vask med flere farge- og kombinasjonsmuligheter i kjøkkenet. Silgranit er fremstilt av 80% kvartssand og 20% akryliske bindemidler. Materialet er meget sterkt og robust. Overflaten har en finporet, steinaktig karakter og kjennes silkemyk og behagelig å ta på. ilgranit er antibakteriell og beskytter veksten av hygienisk relaterte bakterier med inntil 98%. Overflaten er smussavvisende og lett å rengjøre. Silgranit er tilgjengelig i 9 delikate farger tilpasset dagens kjøkkentrender. Fargene matcher perfekt til BLANCOs sortiment av blandebatterier med Silgranit farger.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Messing
Kategori Kjøkkenvask tilbehør
Produsent Blanco
Serie/Type Rørsett


Support

Kampanjer