Bathlife Skur Dusjsett 3jet, Dusjstang 75, Krom

Bathlife Skur Dusjsett

3jet, Dusjstang 75, Krom

Med Pulsify E 100 EcoSmart+ hånddusj (én stråletype) sørger hansgrohe for bærekraftig forfriskning i dusjen, den unike hansgrohe PowderRain-stråletypen omslutter kroppen din i de fineste vanndråpene og frisker opp – enten det er om morgenen for energiboost eller under en avslappende dusj etter en travel dag. bruker maksimalt 6 l/min. (EcoSmart+). Derfor bruker dette dusjhodet opptil 60 % mindre vann enn hansgrohe-gjennomsnittet. Du sparer på energi og penger med hansgrohe PowderRain og EcoSmart+, men ikke på dusjglede. Den slående minimalistiske formen på dusjhodet vekker oppmerksomhet og er et naturlig valg for personlig baderomsdesign. Disse produktene er tilgjengelige i forskjellige farger, alt fra polert krom til svart, hvit og en førsteklasses metallisk børstet bronseoverflate.

Les mer

Varenr: 401053043EAN: 7330027148885

Produktinformasjon

Farge Krom
Kategori Dusjsett og tilbehør
Produsent Hansgrohe
Serie/Type Surra


437,-Kampanjepris
Veil. 565,-
På fjernlager. Leveres normalt innen 2-4 hverdager.
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Hansgrohe logo

Bathlife Skur Dusjsett 3jet, Dusjstang 75, Krom

Dusjsettet Bathlife Skur er et dusjsett i moderne design med rene linjer. Skur leveres med hånddusj, dusjslange og en dusjstang. Hånddusjen har tre ulike stråler, tradisjonell, massasje og dempet stråle. Dusjsettet Skur passer perfekt til alle typer av dusjbatterier og badekarbatterier som har standarkobling G 1/2. Det øverste veggfeste på stangen kan justeres i høyden slik at du kan bruke eksisterende hull i veggen.

Dette produktet har blitt utviklet i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyr at produktet har blitt produsert med etikk og miljø i tankene. Bathlifes mål er å levere et prisgunstig, kvalitativt produkt du kan stole på og nyte i lang tid, som kvalitetsikres per europeisk standard.

Vedlikehold

Fjern daglig såpe- og kalkrester med en fuktig klut. Unngå rengjøringsmidler som er etsende, syreholdige eller slipende, da de kan forårsake varige skader på forkromming, lakkering, forgylling osv.

Hansgrohe Pulsify E Pinnehånddusj 100 1jet

Spesifikasjoner

VaremerkeBathlife
Art.Nr.401053043
FargeSølv
Bredde80 mm
Høyde750 mm
SerieSkur
BlandebatteriJa
TakdusjNei
HånddusjJa
Vekt0,45 kg
MonteringFor vegg
GrepTo-greps blander
MaterialeRustfritt stål
DusjtilkoblingG 1/2
OverflateBlank
TypeDusjsett
TermostatNei
EAN-nr7330027148885
Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Krom
Kategori Dusjsett og tilbehør
Produsent Hansgrohe
Serie/Type Surra


Support

Kampanjer