Roth Fordelerskap GV - 1150 Universal, inntill 14  kurser.

Roth Fordelerskap GV - 1150

Universal, inntill 14 kurser.

Varenr: 8370257EAN: 5702000110578
Alt. varenr: 046219292

Produktinformasjon

Kategori Gulvvarme
Produsent Roth
Serie/Type Fordelerskap


7 356,-Kampanjepris
Veil. 10 630,-
1 stk. på lager
-+

Betalingsplan. Kjøp nå, betal om 30 dager. Les mer

Lavprisløfte. Har du sett varen billigere? Klikk her

Frakt beregnes i kassen.

Monteringshjelp? Klikk her

Delbetaling fra 1246,-/måned
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Roth GV fordelerskap for innbygning

 

Roth GV fordelerskap for innbygning er et vanntett gulvvarmeskap som kan brukes sammen med Roth fordelerrør til både forbruksvann og varmeinstallasjoner.

Skapet brukes til innbygning i vegg. Fordelerfestet i skapet er multi justerbart og gir en lett og fleksibel montering av alle typer fordelere.

Med skapene leveres Roth Universal gumminippler som kan brukes til alle typer rør (glatte og varerør) fra dimensjon 10 til 34 mm. Nipplene tilpasses enkelt ved avriving med fingrene eller ved bruk av tang, og er innvendig smurt fra fabrikk for å forenkle montering av rør. Der man ønsker å bruke varerør skal det suppleres med en plasthette for varerør 20 - 28 mm eller 25 - 34 mm.

Skapene er produsert med en integrert “sprutgardin” som vil lede vannet til den vanntette bunnen og ut i overløpet. Gardinen er plassert så den beskytter automatikk som kan monteres øverst på den integrerte DIN skinnen. Gardinen kan demonteres under installasjon av fordeleren.

Dør og ramme blir levert i separat kartong så de er beskyttet dersom de ønskes montert senere i byggeperioden. Det leveres med en plastpose som kan beskytte skapet under byggeperioden.

De vanntette skapene oppfyller kravene i DS439 og BR10, for sikring av utsivende vann. Skapet oppfyller samtidig de skjerpede krav i Sverige og Finland til vannsikre gulvvarme installasjoner.

 

Teknisk beskrivelse

Roth GV fordelerskap for innbygning er produsert i stål som er forbehandlet med den vennlige Oxsilan teknologi som gir en god beskyttelse mot korrosjon. Skapet er etterfølgende pulverlakkert i fargen RAL 9010.

Øvrig innvendig utstyr er utført i galvanisert stål. Sprutgardinen er laget av myk PVC.

Skapene leveres i 3 forskjellige bredder 550, 800 og 1150 mm, alle med høyde 700 mm. Brukes skapet til innbygning er innbygningsdybden 95 mm, med dør/ramme montert er det innvendige mål (dybde) 106 mm som gjør det mulig å montere både Shunt og ShuntUnit i skapene.

Til skapene leveres det med universal gumminippler 10 - 34 mm utført i EPDM, samt QuickBox overløp.

 

Bruksområde

> Gulvvarmeanlegg

> Forbruksvann

> Radiatoranlegg

Teknisk info

Produktinformasjon

Kategori Gulvvarme
Produsent Roth
Serie/Type Fordelerskap


Support

Kampanjer