Vvskupp

Servantbatterier
 

Kundesenter

Om VVSkupp.no

Designkupp AS er selskapet bak vvskupp.no og er lokalisert i Sarpsborg. Fra oppstarten i 2005 er vvskupp.no er i dag stolt av å være Norges ledende nettbutikk innen salg av baderomsprodukter, kjøkkenutstyr og VVS til både privat- og bedriftsmarkedet. Vi har et vareutvalg på over 70 000 produkter og et dedikert team på 11 ansatte som i 2022 betjente over 30 000 kunder.

Vi legger stor vekt på kvalitet og sikkerhet, og følger derfor alle gjeldende offentlige forskrifter og normer. Dette sikrer at alle produktene i vår nettbutikk er grundig testet og godkjent for bruk under norske forhold. Ved å oppfylle disse standardene sikrer vi våre kunder trygghet og tillit til produktene de velger fra vvskupp.no.

Vi forplikter oss også til å overholde den norske Kjøpsloven slik at våre kunder kan være trygge på at deres rettigheter ivaretas ved kjøp hos VVSkupp.no. Vi er opptatt av å skape en problemfri handleopplevelse og står alltid klare til å håndtere eventuelle utfordringer eller spørsmål våre kunder måtte ha.

Med et bredt spekter av produkter og vårt fokus på kvalitet og kundeservice, bør VVSkupp.no å være den foretrukne nettbutikken for alle som søker pålitelige og effektive løsninger innen baderomsprodukter, kjøkkenutstyr og VVS. Vi ser frem til å fortsette å betjene våre kunder med dedikasjon og profesjonalitet, og samtidig opprettholde vår posisjon som Norges ledende nettbutikk på dette området.

 

Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.