Kundesenter


Kjøpsbetingelser

Kontakt oss

Min side

Ordrestatus

Frakt/Levering

Betaling

Retur

Reklamasjon

Sikkerhet

Pakkesporing

Prisforespørsel

Lavprisløfte

Fri frakt

Nyhetsbrev

Om VVSkupp.no

 

VVSkupp.no er en nettbutikk som leverer baderomsprodukter, rørdeler og kjøkkenutstyr til privat- og bedriftsmarkedet. Våre 11 ansatte betjente i 2020 mer enn 25.000 kunder, noe som gjør VVSkupp.no til Norges største nettbutikk på baderomsprodukter.

 

Designkupp AS er selskapet bak vvskupp.no og er lokalisert i Sarpsborg. Vi har siden oppstarten i 2005 kun solgt produkter med høy kvalitet fra anerkjente europeiske produsenter. Vi følger alle gjeldene offentlige VVS-forskrifter og normer, noe som sikrer at alle produktene i vår nettbutikk er godkjent for bruk i Norge. Vi forholder oss også til norsk kjøpslov som gir 5-års garanti- og reklamasjonsfrist. Du kan derfor være trygg på at alle reklamasjons- og garantisaker blir behandlet på en rask og profesjonell måte. Vår erfaring og historikk samt lange og gode relasjoner med våre leverandører og produsenter er din trygghet!.

 

Vår nettbutikk inneholder i dag mer enn 50.000 VVS-produkter til både bad og kjøkken. I tillegg har vi tilgang til ytterligere 50.000 produkter fra de samme og andre kvalitetsprodusenter. 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.